[Ont]regel de Zorg: deel uw mening nu via deze enquête!

We zijn op zoek naar professionals die hun ervaringen willen delen via een online enquête. Tegen welke administratieve knelpunten loopt u aan in uw dagelijks werk? En heeft u al gemerkt dat de regeldruk minder wordt door de acties uit het actieplan [Ont]regel de Zorg? Met het onderzoek merkbaarheidsscan brengt KPMG in opdracht van het ministerie van VWS uw ervaringen in kaart.

Het actieplan [Ont]regel de Zorg draait om u als professional in de zorg. Zolang u niet merkt dat de regeldruk minder wordt, is er nog werk aan de winkel!

Bent u enthousiast en wilt u deelnemen? Klik dan nu op de onderstaande link.

Naar de enquête


Invullen van de enquête kan op een computer, tablet of mobiele telefoon.

Alvast veel dank voor uw medewerking! Ministers Hugo de Jonge en Bruno Bruins willen graag weten waar jullie tegenaan lopen. Naar aanleiding van jullie feedback kiezen ze daarom allebei een zorginstelling uit waar ze met het personeel willen doorpraten over de uitkomsten van het onderzoek.