Schrapsessie Karakter Nijmegen

Donderdag 6 juni was Rita Verdonk in Nijmegen aanwezig bij een schrapsessie bij Karakter Kinder- en Jeugdpsychiatrie. Deze middag werden twee sessies georganiseerd: een met professionals en een met het regionale netwerk van organisaties en gemeenten. De sessies waren vol energie en eindigden in zeer concrete plannen om de regeldruk aan te pakken. Zo gaat de regio in pilots experimenteren met beschikkingvrij werken en onderzoekt de organisatie of ze het tijdschrijven op een efficiëntere manier kunnen gaan inrichten.

Concrete stappen

De komende weken gaan de aanwezigen samen concreet stappen zetten op deze actiepunten. Na de zomer komt Rita Verdonk opnieuw langs om te bespreken hoe het schrappen van vermijdbare administratieve lasten is gegaan en wat de voortgang is op de verschillende actiepunten.