Wat kan de Ontregelbus voor u doen?

De regels en de rek in de zorg bekijken met het ontregelteam? Dat kan! Als zorgorganisatie kunt u zich aanmelden voor de Ontregelbus. Het ontregelteam komt dan bij uw organisatie langs om u te helpen de regeldruk te ontknopen, ontregelen en ontrafelen.

Wat houdt een bezoek van de Ontregelbus in?

Zodra u uw zorgorganisatie aanmeldt voor de Ontregelbus, komt u op de lijst met aanmeldingen. Hieruit maken we een selectie. De Ontregelbus zal niet alle locaties kunnen bezoeken. Wees er dus snel bij! Het doel van deze actie is om een lokale ontregelbeweging in gang te zetten, die bestuurders en zorgprofessionals meer grip geeft op de eigen regels.

Meer weten? Bekijk de pagina Veelgestelde vragen over de Ontregelbus.

Meld uw zorgorganisatie aan, wij komen graag bij u langs!

Wilt u ook aan de slag met de regeldruk in uw organisatie, maar weet u niet precies hoe? Kunt u wel wat hulp gebruiken om de regeldruk te verminderen? Het ministerie van VWS biedt uw organisatie de Ontregelbus aan. Met een ontregelteam dat bestaat uit ervaren ontregelaars. Zij helpen om met goed voorbereide ontregelsessies en een ontregelcoach daadwerkelijk ruimte te creƫren voor meer tijd en werkplezier op de werkvloer.

Volg de laatste stand van zaken rond de Ontregelbus