Ontregelen met de speciale adventkalender

Registratielast binnen uw organisatie in kaart brengen en terugdringen? Regeldruk echt terugdringen vraagt om blijvende aandacht. Een handig hulpmiddel hiervoor is de speciale regeldruk adventkalender, beschikbaar voor de ouderenzorg en gehandicaptenzorg maar ook leuk voor andere zorgsectoren. Hang de kalender op en kras met uw collega’s elke dag voor een handige tip, opsteker of quizvraag over regeldruk. Vraag nu uw eigen adventkalender aan.

Adventkalender aanvragen

Wilt u ook een fysiek exemplaar van de adventkalender voor ouderenzorg en/of gehandicaptenzorg per post ontvangen? U kunt tot woensdag 27 november reageren door uw adresgegevens te sturen naar de mailbox: minderregeldruk@vilans.nl Laten we met elkaar aan de slag blijven om ook volgend jaar te werken aan minder onnodige regels en meer tijd voor zorg!

Bekijk de adventkalender gehandicaptenzorg en de adventkalender ouderenzorg.

©Vilans