Vilans Talks: reflecteren op ontregelen

Op 1 februari organiseert Vilans online Vilans Talks om mensen te inspireren op een andere manier naar regeldruk te kijken. Regeldruk in de zorg is een meerkoppig monster. Alleen het schrappen van regels is niet genoeg om de regeldruk te verminderen. Daarom deelt Vilans tijdens deze Talks de belangrijkste inzichten en mogelijke oplossingen voor een duurzame aanpak van regeldruk.

Wat kunt u verwachten?

Regeldruk bestaat onder andere uit veranderkundige, organisatorische en politiek-bestuurlijke aspecten. Een thema waar Vilans al 10 jaar mee bezig is. In die jaren hebben zij veel inzichten gekregen en zorgorganisaties in de langdurige zorg geholpen met oplossingen die zorgen voor meer tijd voor zorg en meer werkplezier.

Met 4 Vilans Talks (geïnspireerd op TedEx) reflecteren gastsprekers met een originele blik op ontregelen. We willen u hiermee inspireren om op een andere manier te kijken naar regeldruk.

Aanmelden voor Vilans Talks

Iedereen die zich bezighoudt met regeldruk of er meer over wil weten, is van harte welkom bij dit gratis online event. Het enige dat ervoor nodig is, is aanmelden via de website van Vilans.