In de wijkverpleging met ondersteuning overstappen naar Z=p=r,t

Ongeveer driekwart van alle zorgaanbieders (74%) en zorgverleners (69%) in de wijkverpleging gebruikt inmiddels de alternatieve registratiestandaard ‘zorgplan = planning = realisatie, tenzij’ (z=p=r,t) blijkt uit de Nza-monitor. Samen zijn we dus goed op weg om de administratieve last in de wijkverpleging te verminderen en het werken in de zorg vooral leuk te laten zijn. Alle reden dus om ook aan de slag te gaan met z=p=r,t.

Herkent u (een van) de volgende vragen? Z=p=r,t vraagt om anders denken en werken, hoe kunnen we dat in onze organisatie realiseren? Op dit moment is onze tijdsregistratie gekoppeld aan de verloning, hoe kunnen we dat loskoppelen in de overstap naar z=p=r,t? Hoe gaan we om met de Tenzij binnen z=p=r,t?

Om optimaal te kunnen profiteren van de efficiëntie die z=p=r,t kan opleveren, is het fijn als uw organisatie precies weet hoe de registratiestandaard het beste geïmplementeerd wordt. Wilt u ook het maximale voordeel halen uit de overschakeling naar z=p=r,t? Haak daarvoor aan op een van de twee verschillende trajecten. U krijgt nuttige handvatten, advies op maat en u kunt sparren met andere deelnemers.

Voor meer informatie, ga naar vilans.nl