Subsidieregeling [Ont]regelprojecten zorgaanbieders

Heb jij een aanvraag gedaan voor de Subsidieregeling (ont)regelprojecten zorgaanbieders? Dan heb je inmiddels van DUS-I een bericht gekregen of je subsidieaanvraag is toe – of afgewezen.

Aanvraag afgewezen?

Is je aanvraag afgewezen? Dan kun je in maart en november 2023 nogmaals een aanvraag indienen.

Natuurlijk hopen wij vanuit (Ont)Regel de Zorg dat het niet verkrijgen van de subsidie jou er niet van weerhoudt werk te maken van regeldruk. Wellicht is het mogelijk dat je jouw ingediende voorstel in een afgeslankte vorm opstart? Of bieden de E-learning en Ontregeltraining die omstreeks maart 2023 beschikbaar zijn al wat hulp bij de opstart? Wij hebben geleerd en ervaren dat het aanpakken van regeldruk ook door  klein te starten succesvol is. Op onze website vind je hiervoor tools, inspiratie en hulpmiddelen?

Inspiratie Ontregelprojecten

Nieuwsgierig naar de ontregelprojecten die met behulp van deze subsidie worden opgestart? Hou deze website ordz.nl en ons LinkedIn account in de gaten. De komende maanden lichten we er een aantal uit. Zo hopen we nog veel meer zorgaanbieders te inspireren om werk te maken van regeldruk.

Meer weten?