Ronde 2 subsidieregeling (Ont)Regelprojecten zorgaanbieders gesloten

Heb je subsidie aangevraagd via de regeling (Ont)regelprojecten zorgaanbieders? Dan ontvang je deze week van ons een bericht over jouw aanvraag.

In deze aanvraagronde ontvingen we maar liefst 205 aanvragen voor een totaalbedrag van €15.973.743. Omdat voor deze ronde €5.600.000 beschikbaar is, wordt er geloot.

In november volgt een derde en laatste ronde voor deze subsidieregeling. Aanvragen die in deze ronde zijn uitgeloot, kunnen dan nogmaals een aanvraag doen.

Meer informatie over je aanvraag

Heb je een aanvraag gedaan? Dan hoor je deze week of je aanvraag is in-of uitgeloot. Meer informatie over de loting vind je op de website van Dus-i

Mogelijk vragen wij je om aanvullende informatie. Dit kan ook gebeuren als je bent uitgeloot. Als ingelote aanvragers afvallen omdat hun aanvraag niet aan de criteria voldoet, komt er namelijk subsidie vrij voor uitgelote aanvragers.

Zodra de toewijzingen definitief zijn, ontvangen alle aanvragers opnieuw een bericht van DUS-I. Dat gebeurt zo spoedig mogelijk, maar uiterlijk op 30 juni a.s.

Vragen over je aanvraag

Heb je vragen over het bericht je van DUS-I hebt ontvangen? Neem dan contact met hen op via ordzsubsidie@minvws.nl en vermeld hierbij jouw dossiernummer (ORDZ-R2-XXX).

Derde ronde in november

Is je aanvraag in deze ronde uitgeloot of afgewezen? Dan kun in november nog een keer een aanvraag indienen. Deze laatse ronde is geopend tussen 1 en 30 november.