Digitaal is het nieuwe normaal

Digitaal is het nieuwe normaal in WoonZorgcentra Haaglanden (WZH). 

WZH heeft laten zien hoe je door de inzet van slimme ICT de administratieve lasten kan verlagen voor professionals en zo het werkplezier verhoogt. Zij hebben een oplossing laten maken die alle systemen eenvoudig met elkaar verbindt via een zogenaamde API-koppeling en ervoor zorgt dat je maar 1 x gegevens hoeft te muteren en die doorwerkt in alle onderliggende applicaties en systemen.

Daarnaast gaat de kwaliteit van zorg omhoog omdat de professionals met één druk op de knop alle relevante gegevens van cliënten op één overzichtelijk scherm zien staan en niet langer naar de verschillende onderliggende systemen hoeven te gaan. Het systeem laat o.a. de medicatiegegevens zien maar kan in de toekomst ook uitgebreid worden met de Spotify playlist van de client.

Nieuwsgierig hoe zij dit hebben aangepakt? Laat het ons weten via aanpakregeldruk@minvws.nl en wij koppelen je aan de juiste contactpersoon binnen WZH