Vanaf maart gratis e-learning en training tot Ontregelaar beschikbaar

Vanaf maart 2023 is het mogelijk om een kosteloze e-learning en training tot Ontregelaar te volgen die door [Ont]Regel de Zorg in samenwerking met Elevate Health en De Argumentenfabriek is ontwikkeld.

In deze e-learning en training leren medewerkers van zorginstellingen hoe regeldruk ontstaat en hoe ze dit kunnen verminderen in de dagelijkse praktijk. Met als uiteindelijke doel: meer tijd voor de patiënt of client en meer werkplezier omdat minder tijd aan administratie besteed hoeft te worden.

Voor wie de e-learning en de training is bedoeld

De e-learning is bedoeld voor alle zorgprofessionals die meer willen weten over het ontstaan en verminderen van regeldruk. Je volgt de e-learning online op een moment dat jou goed uitkomt.

De fysieke training is voor kwaliteitsmedewerkers, beleidsmedewerkers en zorgmedewerkers die zelfstandig aan de slag willen met het verminderen van regeldruk in hun eigen zorgorganisatie en duurt drie dagdelen. Tijdens de training werk je aan een praktijkopdracht waarmee je wat je leert meteen in de dagelijkse praktijk toepast. Zo maak je direct werk van regeldruk!

Startdata en inschrijven

De eerste training vindt 17 maart in Amsterdam plaats. Inschrijven kan per direct via: Training Ontregelaar in de zorg -  De Argumentenfabriek

De e-learning is vanaf maart beschikbaar. Inschrijven en direct starten kan vanaf maart a.s. via www.ordz.nl/opleiding