Nieuw! De [Ont]Regel Startersbox

Wil jij met je team of project een start maken met het verminderen van administratieve lasten? Maar twijfel je hoe je moet beginnen? Vraag dan de gratis [Ont]Regel startersbox aan. De box bied je kennis en hulpmiddelen om zelf op je afdeling of met je team een vliegende start met ontregelen te maken.

Decoratieve banner voor nieuwsberichten over landelijk nieuws

Laat weten wat je ervan vindt!

Op dit moment houden we een pilot met deze startersboxen. We willen namelijk zeker weten dat deze teamleiders, projectleiders en andere leidinggevenden, hoofden, of managers helpt om een vliegende start met ontregelen te maken.

Tijdens de pilotperiode zijn er 100 boxen beschikbaar. Vraag je er nu een aan? Dan zouden we heel graag willen weten wat je ervan vond en of het je daadwerkelijk heeft geholpen een start te maken met het verminderen van de administratieve lasten. We vragen je daarom in het aanvraagformulier om toestemming om je te benaderen en je mening te horen. 

We nemen alle feedback mee om de box aan te passen en te verbeteren. Uiteindelijk hopen we in het najaar van 2024 de definitieve versie van de box beschikbaar te maken.