E-learning & training

Leer hoe je zelf ontregelt

Loslaten van overbodige processen, je werk leuker maken, meer tijd voor de client of patiënt. Minder regeldruk.

Is dat waar jij voor gaat?  Volg dan de gratis e-learning en training tot ontregelaar. Je leert hoe je in je eigen zorginstelling ontregelt en zo werk maakt van overbodige processen en meer tijd overhoudt voor je client of patiënt. Het uiteindelijke doel? Meer werkplezier voor jou!

Direct inschrijven

Het is echt een eyeopener dat je regels eerst heel goed moet ontrafelen voordat je kunt schrappen.”

E-learning

Direct aanmelden
Aanmelden kan via https://elearning.ordz.nl/ je kunt vervolgens direct starten.

Wat als inloggen niet lukt? Stuur dan een e-mail naar servicedesk@elevatehealth.eu Je krijgt dan op werkdagen binnen 24 uur een reactie. 

Voor wie
Iedereen die in de zorg werkt, kan de e-learning volgen. Ben je geregistreerd bij het Kwaliteitsregister V&V en Register Zorgprofessionals? Dan kun je na afronding accreditatiepunten aanvragen.

Duur
We verwachten dat het ongeveer 60 minuten kost om de e-learning volledig te volgen. Je kunt tussendoor pauzeren en op een later moment verder gaan.

Kosten
De e-elearning wordt je kosteloos aangeboden door het programma [Ont]Regel de Zorg van het ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport.

Training

Wil je je verder verdiepen in hoe je werk maakt van overbodige werkprocessen en de regeldruk binnen je eigen zorginstelling aanpakt? En wil je direct aan de slag? Volg dan de training tot Ontregelaar.

De Argumentenfabriek verzorgt in opdracht van het programma [Ont]Regel de Zorg van het ministerie van VWS deze training.

De training heeft me veel bewuster gemaakt van ontregelen en geeft me houvast om intern het gesprek aan te gaan over wat we kunnen doen.

Direct aanmelden
Ga naar Training Ontregelaar in de zorg door De Argumentenfabriek

Voor wie
Beleidsmedewerkers, kwaliteitsmedewerkers en zorgmedewerkers in een van deze zorgsectoren: ziekenhuiszorg, ggz, sociaal domein, verpleeghuiszorg, gehandicaptenzorg, wijkverpleging, paramedie, apothekers en huisartsenzorg.

Vereisten om deel te nemen
Om de training te kunnen volgen is het belangrijk dat je:

  • De e-learning hebt afgerond. In de training gaan we verder met de stof die in de e-learning is behandeld.
  • In een zorginstelling werkt als beleidsmedewerker, kwaliteitsmedewerker of zorgmedewerker. 
  • Aan een praktijkopdracht wil werken die jullie meer tijd en / of meer plezier oplevert. Hierbij betrek je andere collega’s.
  • Toestemming hebt van je leidinggevende om deel te nemen aan de training omdat je niet alleen je eigen tijd investeert maar ook aan een praktijkopdracht werkt in jouw organisatie. We verwachten dat je wekelijks gemiddeld 2 uur hiervoor nodig hebt.

Duur
De training duurt drie dagdelen en tussendoor is er een online spreekuur waar je vragen kunt stellen. Houd er rekening mee dat je in totaal circa 40 uur kwijt bent aan de training en het werken aan je praktijkopdracht.

Praktische informatie
Meer informatie over het programma, data en locaties vind je op Training Ontregelaar in de zorg - De Argumentenfabriek

Vragen
Heb je vragen over de training? Stel ze via ontregeltraining@argumentenfabriek.nl 

Algemene vragen

Veelgestelde vragen over de e-learning

Veelgestelde vragen over de training

De e-learning en training worden verzorgd door twee verschillende partijen. Daarom meld je je voor de e-learning en training apart aan.