Landelijke schrapweek Jeugd 10 t/m 14 februari

Na twee succesvolle landelijke schrapdagen met speciaal adviseur Rita Verdonk wordt het nu tijd voor een landelijke schrapweek! Van 10 t/m 14 februari vindt er iedere dag in een ander deel van het land een regionale bijeenkomst plaats in het teken van het schrappen van administratieve lasten:

  • Maandag 10 februari:        Burgers’ Zoo – Arnhem
  • Dinsdag 11 februari:          Theather de Meenthe – Steenwijk
  • Woensdag 12 februari:      SS Rotterdam – Rotterdam
  • Donderdag 13 februari:     Philharmonie – Haarlem
  • Vrijdag 14 februari:            Kasteel Daelenbroeck – Herkenbosch (Roermond)

Tijdens deze bijeenkomsten kijken we terug op wat we al hebben bereikt én kijken we vooruit hoe we de administratieve lasten samen verder gaan bestrijden. Bekijk voor meer informatie de website www.schrapweekjeugd.nl. Via deze website kunt u zich ook inschrijven voor de landelijke schrapweek Jeugd.