Congres 'Anders Doen in het Sociaal Domein'

Op donderdag 17 februari vond het digitale congres “Anders Doen in het Sociaal Domein” plaats. Dit congres werd door de gemeente Heerlen en het Ketenbureau i-Sociaal Domein georganiseerd. Tijdens het congres werd stilgestaan bij hoe Heerlen het sociaal domein in samenwerking met de zorgaanbieders anders heeft ingericht.

Best practice Stoppen met tijdschrijven

Een van de gesprekspartners was JENS, een coöperatie die preventieve en ambulante jeugdhulp biedt in Heerlen, Voerendaal en Landgraaf. Bij JENS is vertrouwen in de professional het uitgangspunt. Professionals hoeven geen tijd te schrijven, waardoor zij meer tijd over houden voor de zorg voor hun cliënten. Wil je meer weten over de werkwijze van JENS? Bekijk het filmpje en lees het goede voorbeeld! 

Het digitale congres ‘Anders Doen in het Sociaal Domein’ is terug te kijken via: Dutchwebinar.com