Gezocht: organisaties voor een gesprek over hindernissen en geleerde lessen bij tijdsregistratie in de wijkverpleging

Heeft u de overstap gemaakt naar de nieuwe werkwijze van tijdsregistratie ‘zorgplan= planning= realisatie, tenzij’? Of juist nog niet? In beide gevallen gaat Vilans graag met u in gesprek. Als u de nieuwe werkwijze van tijdsregistratie heeft ingevoerd, is Vilans benieuwd naar uw aanpak, successen, tips, geleerde lessen en knelpunten. De resultaten helpen uw organisatie, maar ook andere organisaties om inzicht te krijgen in wat wel en niet werkt bij de overstap naar de nieuwe werkwijze van tijdsregistratie.

Bent u nog niet overgestapt, en wilt u dat wel?

Dan komt Vilans ook graag met u in contact. Om tijdens een gesprek de hindernissen en knelpunten op te halen die uw organisatie in de weg staan om volgens de nieuwe werkwijze tijdsregistratie te werken. En wat uw organisatie nodig heeft om de overstap te maken.

Aanmelden

Wilt u in gesprek gaan over hoe uw organisatie de tijdsregistratie heeft geregeld? Of wilt u uw aanpak, tips en geleerde lessen delen? Neem dan contact op met Vilans en stuur een e-mail naar Lotte Smit l.smit@vilans.nl, tel. 06- 29436818. Of kijk voor meer informatie hierover op de website van Vilans.